Bovetepannkakor med parmaskinka

20 min. total

Ingredienser

  • Pandekager
    1,3 cup bovetemjöl
  • 3 stk ägg
  • 2 spsk olivolja
  • 0,75 cup mjölk
  • 1,3 cup vatten
  • 0,25 tsk salt
  • Fyld
    1 cup rucola
  • 1 cup spenat
  • 4 stykke serranoskinka
  • 0,25 cup körsbärstomat, halverad

Instruktioner

  1. Pannkakor
    Vispa ihop mjöl, ägg, olja, mjölk, vatten och salt i en skål. Hetta upp en panna med non-stick på medelhög värme. Pensla pannan med olja.
  2. Lägg smeten i formen och luta så att den täcker botten. Stek pannkakan i 30-45 sekunder.
  3. Vänd pannkakan och stek den i 30 sekunder. Upprepa med resten av smeten och stapla pannkakorna med plastfolie emellan.
  4. Fyll
    Lägg ruccola, spenat, parmaskinka och tomat på hälften av pannkakan. Vik ihop pannkakan. Varsågod!

Näring (per person)

Kalorier: 650 kcal.

Protein: 16 %

Kolhydrater: 48 %

Fett: 36 %