Banan havregrynspannkakor med havregryn

15 min. total

Ingredienser

  • 0,5 cup havregrynsgröt
  • 1 tsk kanel, malen
  • 0,5 tsk bakpulver
  • 0,5 cup vatten
  • 0,5 cup yoghurt, naturlig
  • 1 stk banan i skivor

Instruktioner

  1. Använd en mixer för att göra havregryn till havregryn. Häll den i en skål.
  2. Tillsätt kanel, bakpulver, salt och vatten. Blanda ordentligt.
  3. Hetta upp en stekpanna. Sprid ut smeten på den heta pannan och stek tills pannkakan bubblar och lyfter.
  4. Vänd pannkakan och stek den i 1-2 minuter. Servera med yoghurt och bananskivor. Varsågod!

Näring (per person)

Kalorier: 313 kcal.

Protein: 16 %

Kolhydrater: 73 %

Fett: 11 %