Bakad potatis med sallad

25 min. total

Ingredienser

  • 4 stk potatis, skrubbad
  • 1,5 cup höstost
  • 0,5 cup cheddar, riven
  • 0,25 tsk paprika
  • 4 stykke kalkonbacon, hackad
  • 1 spsk vårlök, hackad
  • 4 cup blandad sallad
  • 1 spsk balsamvinäger
  • 1 spsk olivolja

Instruktioner

  1. Stick potatisen, lägg den på en tallrik och grädda den i mikrovågsugn i 5-6 minuter. Vänd potatisen och grädda ytterligare 5-6 minuter.
  2. Under tiden steks baconet. Blanda keso, cheddar och paprika. När potatisen är klar skär du ett kryss i den.
  3. Tillsätt ostblandningen till potatisen. Strö över bacon och vårlök.
  4. Servera med en blandad sallad och en oljedressing. Här har du.

Näring (per person)

Kalorier: 707 kcal.

Protein: 24 %

Kolhydrater: 47 %

Fett: 29 %