Bakad potatis med keso

30 min. total

Ingredienser

  • 4 stk potatis, skrubbad
  • 1,5 cup höstost
  • 0,5 cup cheddar, riven
  • 3 stykke kalkonbacon, hackad
  • 1 stk vårlök, hackad
  • 3 cup romansallat
  • 1 spsk olivolja
  • 0,5 spsk citronsaft

Instruktioner

  1. Stick potatisen med en gaffel överallt. Lägg dem på en tallrik och låt dem gå i mikrovågsugn i 5-6 minuter.
  2. Vänd på potatisen och grädda den i ytterligare 5-6 minuter tills den är mjuk. Blanda keso och cheddar.
  3. Stek bacon i en stekpanna.
  4. Skär ett kryss i potatisen och häll i ostblandningen. Strö över bacon och vårlök.
  5. Servera med sallad som är ringlad med olivolja och citronsaft. Varsågod!

Näring (per person)

Kalorier: 691 kcal.

Protein: 23 %

Kolhydrater: 47 %

Fett: 29 %