Avokadosallad med kyckling

20 min. total

Ingredienser

  • 1 cup kål, hackad
  • 1 cup rödkål, hackad
  • 1 stk kycklingbröst, styckat
  • 0,5 stk avokado i skivor
  • 2 stk radis i kvartar
  • 1 spsk citronsaft
  • 1 spsk pumpafrön, rostade
  • 0,5 spsk olivolja

Instruktioner

  1. Värm olivoljan i en kastrull på medelhög värme. Stek kycklingen i 4-5 minuter på varje sida. Ta bort kycklingen och skär den i skivor.
  2. Blanda kål, rödkål, kyckling, avokado och rädisor i en skål.
  3. Ringla citronsaft över salladen. Smaka av med salt och peppar. Blanda salladen.
  4. Garnera med pumpafrön. Varsågod!

Näring (per person)

Kalorier: 540 kcal.

Protein: 30 %.

Kolhydrater: 19 %

Fett: 51 %