Avokado-pecan-quino-sallad

30 min. total

Ingredienser

  • 1,5 cup quinoa
  • 1 cup blåbär
  • 2 stk vårlök, hackad
  • 1 stk avokado i tärningar
  • 0,5 cup pekannötter, hackade
  • 1,5 spsk limejuice
  • 2 spsk olivolja
  • 0,5 tsk agave sirap

Instruktioner

  1. Koka quinoan enligt anvisningarna på förpackningen.
  2. Fördela quinoan jämnt på en bakplåt och låt den svalna.
  3. Blanda blåbär, vårlök, avokado och pekannötter med quinoa i en skål.
  4. Vispa ihop limejuice, olivolja, agavesirap, salt och peppar i en liten skål.
  5. Häll dressingen över salladen och blanda. Varsågod!

Näring (per person)

Kalorier: 476 kcal.

Protein: 10 %.

Kolhydrater: 42 %

Fett: 48 %