Ansjovis potatissallad

20 min. total

Ingredienser

  • 450 gram tärnad potatis
  • 1,5 msk olivolja
  • 2 msk citronsaft
  • 6 st ansjovisfilé
  • 4,7 dl rucola

Instruktioner

  1. Lägg potatisen i en ångkokare och koka den i 10-12 minuter. Lägg dem i en djup skål.
  2. Vispa samman olja, citronsaft och ansjovis. Blanda ruccola med potatisen, ringla över dressingen och vänd runt. Varsågod!

Gå ner i vikt lätt
Gratis skräddarsydd kostplan

Vill du gå ner några kilo? Med Arono får du den mest effektiva guiden till viktminskning. En dietplan är skräddarsydd för dig och 1000+ hälsosamma recept säkerställer att du håller dig inom ditt kalorimål varje dag.


Näring (per person)

Kalorier: 328 kcal.

Protein: 10 %.

Kolhydrater: 52 %

Fett: 37 %