Låt ett bantningsplåster hjälpa dig med din viktminskning

Skriven av Anne Christensen
Dietist 04. sep 2022
Gå ner i vikt lätt
Gratis skräddarsydd kostplan

Vill du gå ner några kilo? Med Arono får du den mest effektiva guiden till viktminskning. En dietplan är skräddarsydd för dig och 1000+ hälsosamma recept säkerställer att du håller dig inom ditt kalorimål varje dag.

Vill du öka din viktminskning?

Läs den här artikeln för att ta reda på hur du kan hålla dig motiverad och hålla fast vid din nya hälsosamma livsstil.

Om du vill gå ner i vikt måste du först och främst ändra dina kostvanor och börja träna regelbundet. Kroppen kan inte gå ner i vikt om den förbrukar mer kalorier än den förbränner. Därför är det också mycket viktigt att äta hälsosammare, med mycket grönsaker, och att undvika livsmedel som innehåller mycket socker och fibrer. Det låter lätt att relatera till, men många människor saknar den sista hjälpen. Det är här som bantningsplasten kommer in

Vad är ett dietplåster?

Ett bantningsplåster är, som namnet antyder, ett plåster, och det är faktiskt väldigt praktiskt. Den kan enkelt gömmas undan under kläderna. Om du vill ha lite extra hjälp för att gå ner i vikt och inte gillar att svälja piller är Slim Patch ett bra komplement.

Fungerar en slim patch överhuvudtaget?

Ja, ett bantningsplåster fungerar. Du kan förlora upp till 3-6 kg på bara 30 dagar genom att använda Slim patch. Innan du använder slim patch kan det vara bra att läsa lite om hur det fungerar och hur det överhuvudtaget går till. Vi kommer att ta upp det nu.

Rensa kroppen från gifter och öka din ämnesomsättning

Bantningsplåstret fungerar så att det ger kroppens inre processer en boost. Det hjälper till att öka din ämnesomsättning, vilket leder till en högre förbränningshastighet. Det innebär att du lättare förbränner kalorier när du till exempel tränar. Dessutom renar bantningsplasten din kropp från gifter, vilket ger resultat som fastare hud, större och snabbare viktminskning och en allmänt friskare kropp.
Om vi ska gå mer på djupet med bantningsplåstret så fungerar det så att ingredienserna i det ser till att sköldkörteln är optimal. Om du inte har hört talas om sköldkörteln tidigare är det en körtel som producerar de två viktiga metaboliska hormonerna tyroxin och trijodtyronin. Den styr kroppens ämnesomsättning och påverkar hur snabbt eller långsamt vi förbränner.

Känner dig mindre sugen på att äta ohälsosam mat

Ingredienserna i bantningstabletten påverkar och interagerar med kroppens körtlar, som sänder ut hormoner och signaler till kroppens övriga organ. Signalerna, med hjälp av ingredienserna, övertygar hjärnan om att du inte är hungrig. Bantningsplasten är därför en aptitdämpare. Hjärnan kommer inte att ha samma lust att äta ohälsosamma mellanmål och du kommer långsamt att förlora lusten att äta mellanmål under dagen. Det kan vara till stor hjälp när du vill gå ner i vikt.

Snabb effekt

Ingredienserna i bantningspastan absorberas direkt i kroppen. Detta i motsats till t.ex. bantningspiller, som absorberas långsammare. Du kommer därför att känna effekten av ett bantningsplåster snabbare, eftersom det absorberas direkt i huden och sedan i blodomloppet.

Det är mycket relevant och otroligt viktigt att du är säker på att det dietplåster du köper är av god kvalitet, eftersom det finns flera osäkra tillverkare där ute. Därför rekommenderar vi alltid produkter från företaget WeightWorld, som också säljer bantningsplåster.